DOŁĄCZ DO NAS
Firma Korma Jakość działa w branży spożywczej jako przedsiębiorstwo przetwórstwa drobiu. Podstawę naszej działalności stanowi wydajne filetowanie drobiu w firmie klienta. Świadczone przez nas profesjonalne usługi pozwalają naszym klientom zmniejszyć nakłady pracy i uzyskać dużą oszczędność kosztów. W celu wsparcia naszej działalności produkcyjnej w różnych lokalizacjach poszukujemy obecnie:
Pracowników produkcyjnych
m/k (pełny etat)
Miejsce pracy, czyli gdzie będziesz pracować?
Twoje miejsce pracy znajdować się będzie w dużej hali produkcyjnej, obejmującej wiele linii filetowania i specjalnie wyznaczone trasy logistyczne. Z uwagi na bezpieczeństwo żywności praca odbywa się w środowisku chłodniczym, co pozwala zagwarantować jakość naszych produktów z kurczaka. Po pocięciu filety są sortowane, ważone, pakowane i przygotowywane do wysyłki. Z hali produkcyjnej palety z opakowaniami kierowane są bezpośrednio do chłodzonych ciężarówek, którymi wyruszają w podróż do różnych miejsc w Europie.
Jak będzie wyglądał Twój dzień pracy?
Korma Jakość to rozwijające się przedsiębiorstwo; w tym dynamicznym otoczeniu ciągle coś się dzieje. Pracujemy w oparciu o ścisły harmonogram i dlatego też konieczne jest, aby każda osoba wpisana w grafik pojawiała się na czas na swoim stanowisku pracy. Zaplanowane czynności filetowania muszą zostać ukończone na czas, co może oznaczać, że konieczne będzie ewentualne pozostanie dłużej w pracy. Prace wykonywane są w trybie zmian i brygad.
Czym się będziesz zajmować?
Jako pracownik produkcyjny zajmiesz się przetwórstwem kurczaków. Możesz zostać przydzielony/-a do pracy na różnych stanowiskach, gdzie zadania mogą być następujące:
- filetowanie części piersiowych;
- odkostnianie udźców;
- trybowanie filetów;
- nakłuwanie kurczaków na początku lini produkcyjnej;
- odważanie, sortowanie, pakowanie itp.
Podstawą pracy przy filetowaniu jest precyzja, tempo i umiejętność długotrwałego wykonywania czynności cięcia. Praca odbywa się na stojąco w warunkach chłodniczych, dlatego wymagamy energiczności, dobrej kondycji i wytrzymałości.
Kogo szukamy?
Nasz idealny nowy pracownik to osoba, która już wcześniej pracowała w chłodniczym obiekcie produkcyjnym w branży spożywczej. Oczekujemy doświadczenia w profesjonalnym posługiwaniu się nożem np. w rzeźni lub zakładzie przetwórstwa rybnego bądź gotowości do przyswojenia tych umiejętności podczas okresu wdrożeniowego, który potrwa ok. 4 tygodnie. Dodatkowym atutem będzie doświadczenie w filetowaniu kurczaka lub innego drobiu oraz znajomość HACCP. Pracownik powinien rozumieć język niderlandzki lub angielski lub polski lub niemiecki i posługiwać się jednym z tych języków.
Nasz nowy pracownik powinien również:
- mieć pozytywne nastawienie i przyczyniać się do pozytywnej atmosfery w miejscu pracy i wśród pracowników;
- być zmotywowany, zaradny i wytrwały;
- komunikować się w sposób przejrzysty, otwarty, uczciwy i pełen szacunku;
- umieć pracować w zespole, być koleżeński i darzyć innych szacunkiem. W razie konieczności powinien zwracać się do przełożonego w celu omówienia bieżących spraw;
- być dokładny, punktualny i wywiązywać się ze zobowiązań wobec firmy;
- mieć ukończone 18 lat i być gotowy do podjęcia pracy na pełen etat;
- być spostrzegawczy i przestrzegać zasad bezpieczeństwa i higieny;
- dodatkowym atutem jest prawo jazdy i własny samochód; generalnie jednak firma zapewnia transport do i z miejsca pracy;
Co oferujemy?
- Interesujące środowisko pracy w dynamicznie rozwijającym się przedsiębiorstwie z branży spożywczej, w otoczeniu przyjaźnie nastawionych ludzi.
- Możliwość zatrudnienia na dłuższy okres, najpierw na podstawie kontraktów tymczasowych, potem na stałą umowę w przypadku dobrych wyników.
- Atrakcyjne wynagrodzenie zgodne z Układem Zbiorowym Pracy CAO dla przemysłu drobiarskiego oraz świetne warunki zatrudnienia.
- Pracę w otwartej, nieformalnej atmosferze w bezpiecznym i zdrowym środowisku pracy.
- Możliwości kształcenia: możliwości rozwoju np. poprzez udział w szkoleniach VCA, HACCP.
- Możliwości rozwoju wewnątrz firmy: dobre wyniki i ambicja są u nas nagradzane.
WYŚLIJ SWOJE ZGŁOSZENIE NA ADRES INFO@KORMAJAKOSC.PL lub KUBA@KORMAJAKOSC.PL lub MICHAL@KORMAJAKOSC.PL