Czym się zajmujemy?


Nasi fileciarze to prawdziwi profesjonaliści! Być może pracowali wcześniej w środowisku produkcyjnym w przemyśle spożywczym, gdzie zdobyli doświadczenie w profesjonalnym posługiwaniu się nożami, na przykład w rzeźniach lub w środowisku przetwórstwa rybnego. 

Jeśli nowi koledzy nie mają jeszcze takiego doświadczenia, a są chętni do opanowania tej umiejętności posługiwania się nożami rzemieślniczymi, to w okresie zapoznawczym zostaną przeszkoleni i będą nadzorowani w zakresie ich nauki.

Praca przy filetowaniu polega na precyzyjnym i szybkim cięciu. Praca odbywa się na stojąco w środowisku chłodniczym, dlatego nasi pracownicy są energiczni, sprawni fizycznie i mają wytrzymałość.



Nasi pakowacze pracują na różnych stanowiskach w hali produkcyjnej, gdzie wyznaczone zostały ściśle zorganizowane trasy logistyczne. Po wycięciu filetów i zejściu z linii filetujących są one sortowane, ważone, a następnie pakowane przez naszych pakowaczy zgodnie z wymaganiami naszych klientów. 

Paczki umieszczane są w zewnętrznych kartonach i układane na paletach, dzięki czemu są gotowe do wysyłki. Z hali produkcyjnej palety z kartonami trafiają prosto do ciężarówki-chłodni, aby znaleźć się w drodze do miejsca przeznaczenia gdzieś w Europie.


Nasi kierownicy pracowali wcześniej w środowisku produkcyjnym w sektorze spożywczym. Często zaczynali oni swoją karierę na hali produkcyjnej i mają doświadczenie w profesjonalnym posługiwaniu się nożem, na przykład w środowisku rzeźniczym lub przetwórstwa rybnego.

Nieustannie poszukujemy dobrych Liderów Produkcji. Kandydaci z doświadczeniem kierowniczym w środowisku produkcyjnym w sektorze Food, posiadający wiedzę z zakresu HACCP oraz umiejący nadzorować i motywować zespół mogą liczyć na ciepłe przyjęcie.


Skontaktuj się z nami, żeby zdobyć więcej informacji